Nagelsalong Vimmerby - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Vimmerby för en stilsäker manikyr 

showcase Nails

Sevedegatan 41, 598 37 Vimmerby, Sweden
+46 492 180 18
0.6 km

Viet Nail

Västra Långgatan 49, 577 30 Hultsfred, Sweden
+46 76 428 25 49
20.3 km

Hitta den närmaste nagelsalongen i Vimmerby

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Vimmerby

Om du letar efter en nagelsalong i Vimmerby har du kommit till rätt ställe! Vimmerby är en liten stad i Småland som har ett bra utbud av nagelsalonger. Oavsett om du är ute efter den bästa salongen eller en billigare alternativ så finns det något för alla.

En av de bästa nagelsalongerna i Vimmerby är Nail Art. Det här proffsiga salongen erbjuder en mängd olika nageltjänster, allt från manikyr och pedikyr till nagelförlängningar och lackning. Nail Art har ett stort utbud av nagellack i olika färger och texturer, så du kan vara säker på att hitta något som passar just dig. Salongen har också mycket erfaren och kunnig personal som kan hjälpa dig att välja
Om du är ute efter en nagelsalong i Vimmerby så är du i turen! Vimmerby är en liten stad belägen i Småland som har ett stort utbud av olika nagelsalonger. Oavsett om du letar efter en lyxig upplevelse eller en billigare budgetvariant så finns det definitivt något som passar just dig.

En av stadens mest populära nagelsalonger är Bella Nails. Den här moderna salongen är känd för att erbjuda en professionell och personlig upplevelse till alla sina kunder. Här kan du bli omhändertagen från topp till tå med allt från manikyr och pedikyr till nagelförlängningar och unika nageldesigns.

För de som letar efter en något annorlunda nagelupplevelse så rekommenderas det att besöka Nagelcentrum Vimmerby. Här kan du njuta av en avkopplande manikyr samtidigt som du tar en kopp kaffe eller te i deras bekväma och stilfulla salong. Det här är definitivt en av de mest unika nagelsalongerna i Vimmerby.

Sist men inte minst, om du är ute efter en nagelsalong som fokuserar på ekologi och

Frågor och svar om nagelsalonger i Vimmerby

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Vimmerby?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Vimmerby? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Vimmerby som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Vimmerby: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Vimmerby

Hitta de bästa nagelsalongerna i Vimmerby

Fina naglar i Vimmerby – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Vimmerby idag!