Nagelsalong Västerås - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Västerås för en stilsäker manikyr 

Hitta den närmaste nagelsalongen i Västerås

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Västerås

Letar du efter en nagelsalong i Västerås? Då har du kommit till rätt ställe! Det finns många olika nagelsalonger att välja mellan i staden, men det kan vara svårt att hitta den som passar just dig och dina behov. Vi har samlat ihop några av de mest billiga och bästa nagelsalongerna i Västerås för att underlätta för dig i ditt sökande.

Först ut har vi nagelsalongen “Nailish” som erbjuder allt från klassiska manikyr- och pedikyrbehandlingar till olika typer av nagelförlängningar. Salongen har ett brett utbud av olika lack och designalternativ, och erbjuder även hårborttagning och ansiktsbehandlingar. Priserna är mycket överkom
Om du letar efter en nagelsalong i Västerås så har du verkligen hamnat på rätt ställe. Det finns en mängd olika nagelsalonger i staden att välja mellan, och det kan ibland kännas överväldigande att hitta den som bäst passar just dina behov.

Tack och lov har vi samlat ihop några av de mest prisvärda och omtyckta nagelsalongerna i Västerås för att göra ditt sökande lite enklare. Först ut bland våra rekommendationer hittar vi Nailish, en nagelsalong som helt klart sticker ut från mängden.

Nailish erbjuder allt från manikyr- och pedikyrbehandlingar till olika typer av nagelförlängningar, och kan även hjälpa dig med hårborttagning och ansiktsbehandlingar. Salongen har ett brett utbud av olika lack och designalternativ, och oavsett vilken typ av naglar du är ute efter så kommer du garanterat att hitta något som passar just dig på Nailish.

Priserna på Nailish är mycket överkomliga, vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som vill ha snygga nag

Frågor och svar om nagelsalonger i Västerås

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Västerås?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Västerås? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Västerås som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Västerås: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Västerås

Hitta de bästa nagelsalongerna i Västerås

Fina naglar i Västerås – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Västerås idag!