Nagelsalong Strängnäs - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Strängnäs för en stilsäker manikyr 

Aqua

Järnvägsgatan 4B, 645 30 Strängnäs, Sweden
+46 152 105 45
0.7 km

Sek Naglar & Sånt

Eskilsgatan 12B, 645 31 Strängnäs, Sweden
0.8 km

Hitta den närmaste nagelsalongen i Strängnäs

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Strängnäs

I Strängnäs finns det flera nagelsalonger att välja mellan, men om du letar efter den bästa och mest prisvärda nagelsalongen så finns det några alternativ som sticker ut från mängden.

Bland dessa finns Nagelsalongen Strängnäs som erbjuder högkvalitativa nagelbehandlingar till ett mycket överkomligt pris. Här kan du välja mellan olika behandlingar såsom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och mer. Personalen är mycket skicklig och kunnig, och kommer att göra allt för att få dig att känna dig välkommen och nöjd med dina naglar.

En annan mycket prisvärd nagelsalong som du bör överväga är Lovely Nails Strängnäs, som ligger i centrala Strängnäs. Här erbjuds
dessutom en lugn och avslappnande miljö där du kan koppla av under din behandling. Lovely Nails Strängnäs använder sig av högkvalitativa produkter för att säkerställa att dina naglar ser fantastiska ut och håller länge efter din behandling.

Om du söker en mer lyxig upplevelse är Belle Nails Strängnäs ett bra val. Här kan du njuta av en mer exklusiv miljö samtidigt som du får professionella nagelbehandlingar. Personalen är mycket noggranna och fokuserade på att säkerställa att dina naglar ser ut precis som du vill ha dem.

Oavsett vilken nagelsalong du väljer i Strängnäs kan du vara säker på att du kommer att få högkvalitativa nagelbehandlingar till rimliga priser. Så ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar och boka tid på en av de många nagelsalongerna i Strängnäs idag.

Frågor och svar om nagelsalonger i Strängnäs

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Strängnäs?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Strängnäs? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Strängnäs som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Strängnäs: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Strängnäs

Hitta de bästa nagelsalongerna i Strängnäs

Fina naglar i Strängnäs – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Strängnäs idag!