Nagelsalong Östhammar - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Östhammar för en stilsäker manikyr 

Egentid Hud&Spa / Äg din tid AB

Drottninggatan 8, 742 31 Östhammar, Sweden
+46 70 206 07 86
0.8 km

Beauty For Both Professional Skin Center MÅE

Rådhustorget 2, 742 31 Östhammar, Sweden
+46 173 218 19
0.8 km

Matildas Skönhet

Sjötorget 6, 742 31 Östhammar, Sweden
+46 76 059 10 19
0.9 km

Hitta den närmaste nagelsalongen i Östhammar

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Östhammar

Om du vill hitta en nagelsalong i Östhammar, så finns det flera olika alternativ att välja mellan. Beroende på vad du söker kan du hitta nagelsalonger som erbjuder allt från enkel manikyr och pedikyr till mer avancerade behandlingar som akrylnaglar och gel. Om du vill hitta en nagelsalong som är både billigt och erbjuder bästa möjliga service och kvalitet så kan det vara bra att göra lite research och jämföra olika alternativ.

En av de bästa sätten att hitta en duktig nagelsalong i Östhammar är genom att använda internet. På nätet kan du enkelt hitta information om olika salonger, deras priser, rykte och vilka behandlingar de erbjuder. En annan bra metod är att
att fråga vänner och familj om deras tips och rekommendationer. Kanske har de själva besökt en nagelsalong i Östhammar och kan ge dig tips på var du ska vända dig. Det kan vara tryggt att välja en nagelsalong som någon du känner redan har testat och som de varit nöjda med.

När du har hittat en nagelsalong som verkar passa dina önskemål är det bra att dubbelkolla deras öppettider och boka en tid i god tid innan du går dit. På så vis undviker du att behöva vänta länge på din tur och kan vara säker på att du får den tid och behandling som du vill ha.

Ha också i åtanke att det inte alltid är det billigaste alternativet som är det bästa. En nagelsalong som erbjuder väldigt billiga priser kan kanske också erbjuda sämre kvalitet på sina behandlingar och använda sämre produkter. Det kan därför vara värt att betala lite extra för en nagelsalong som håller hög kvalitet på sina behandlingar och som använder sig av bra produkter som ger ett fint resultat.

Sammanfattningsvis finns det många

Frågor och svar om nagelsalonger i Östhammar

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Östhammar?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Östhammar? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Östhammar som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Östhammar: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Östhammar

Hitta de bästa nagelsalongerna i Östhammar

Fina naglar i Östhammar – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Östhammar idag!