Nagelsalong Kil - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Kil för en stilsäker manikyr 

Hitta den närmaste nagelsalongen i Kil

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Kil

Om du är på jakt efter den bästa och billiga nagelsalongen i Kil, då har du kommit till rätt ställe. Kil är en ort med många valmöjligheter när det gäller nagelsalonger, vilket kan göra det svårt att hitta den som passar just dig. Men oroa dig inte! Vi har gjort arbetet åt dig och hittat några av Kil’s bästa nagelsalonger som erbjuder prisvärda behandlingar.

Vår första rekommendation är [företagsnamn]. Här hos dem möter du professionella tekniker som är mycket skickliga på sitt jobb. Du kan vara säker på att du kommer att bli nöjd med resultatet. Nagelsalong äger ett stort utbud av nagelfärger, nageldesign och nagelkonst, så
du kan vara säker på att hitta det du söker oavsett om det är en enkel manikyr eller en mer avancerad nageldesign.

Vår nästa rekommendation i Kil är [företagsnamn], som är känd för sina avslappnande och lyxiga nagelbehandlingar. Deras tekniker är mycket erfarna och har en ögon för detaljer, så du kan vara säker på att dina naglar kommer att se fantastiska ut efter besöket. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av nagelprodukter och tillbehör, så att du kan ta hand om dina naglar även efter att du har lämnat salongen.

En annan nagelsalong i Kil som vi på det varmaste kan rekommendera är [företagsnamn]. Deras tekniker är mycket vänliga och tillmötesgående, och kommer alltid att göra sitt bästa för att du ska känna dig bekväm och avslappnad under behandlingen. De erbjuder också en mängd olika nagelprodukter och toppmoderna verktyg, så att du kan få den look du önskar.

Så, oavsett vilken nagelsalong du väljer att besöka i Kil, kan du vara säker på att

Frågor och svar om nagelsalonger i Kil

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Kil?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Kil? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Kil som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Kil: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Kil

Hitta de bästa nagelsalongerna i Kil

Fina naglar i Kil – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Kil idag!