Nagelsalong Kalmar - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Kalmar för en stilsäker manikyr 

Tokyo Nails

Hammargatan 6, 195 53 Märsta, Sweden
+46 76 428 39 93
20.5 km

Annas Nagel & Skönhetssalong AB

Salagatan 5, 745 39 Enköping, Sweden
25.9 km

Hitta den närmaste nagelsalongen i Kalmar

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Kalmar

Om du söker efter en nagelsalong i Kalmar, finns det ett stort antal att välja mellan. Men om du vill hitta den bästa nagelsalongen som erbjuder högkvalitativt hantverk till ett billigt pris, så måste du göra lite research.

Kalmar är känt för att ha ett antal riktigt duktiga nagelsalonger, där du kan få allt från shellac-manikyr till gelenaglar och akrylnaglar. Men för att hitta den nagelsalong som bäst passar dina behov, är det alltid viktigt att kolla upp recensioner online och höra från andra kunder om deras erfarenhet i andra nagelsalonger i Kalmar.

När du söker efter en nagelsalong som erbjuder en hög kvalitetsnivå till ett billigt pris
kan det vara en god idé att ringa runt till olika nagelsalonger i Kalmar och fråga om deras priser och tjänster. Det är också viktigt att ha i åtanke att det inte alltid handlar om att hitta den billigaste nagelsalongen, utan att hitta den som har den bästa balansen mellan kvalitet och pris.

En annan faktor att tänka på när du letar efter en nagelsalong i Kalmar är att titta på deras utbud av tjänster. Vissa nagelsalonger kan vara specialiserade på vissa typer av nagelbehandlingar, medan andra erbjuder ett brett utbud av olika tjänster. Det är också viktigt att tänka på om nagelsalongen använder högkvalitativa produkter och om de följer hygieniska standarder för att undvika spridning av sjukdomar.

Att hitta den bästa nagelsalongen i Kalmar kan ta lite tid och research, men det är väl värt ansträngningen när du kommer ut med vackra och välvårdade naglar. Genom att ta dig tid att undersöka olika nagelsalonger och läsa recensioner från andra kunder, kan du hitta den nagelsalong som ger dig

Frågor och svar om nagelsalonger i Kalmar

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Kalmar?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Kalmar? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Kalmar som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Kalmar: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Kalmar

Hitta de bästa nagelsalongerna i Kalmar

Fina naglar i Kalmar – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Kalmar idag!