Nagelsalong Härjedalen - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Härjedalen för en stilsäker manikyr 

Hitta den närmaste nagelsalongen i Härjedalen

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Härjedalen

Härjedalen är en liten kommun i Jämtlands län som har mycket att erbjuda. För de som söker en högkvalitativ nagelsalong i området finns flera alternativ att välja mellan. Medan en del söker efter den billigaste nagelsalongen i området, vill andra ha den bästa kvaliteten. Vi har listat några av de bästa nagelsalongerna i Härjedalen för att hjälpa dig hitta det som passar dig bäst.

En av de mest populära nagelsalongerna i Härjedalen är Nails by Sara. Denna salong är känd för sin höga kvalitet på nagelbehandlingen och dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Andra alternativ som är känt för sin kvalitet är Angelina’s Beauty, Nagelstudion
Härjedalen är en kommun som har mycket att erbjuda, inte bara när det gäller naturupplevelser och aktiviteter utan även när det kommer till skönhet och hälsa. För de som söker en nagelsalong med hög kvalitet finns flera alternativ att välja mellan. En salong som har fått mycket positiv feedback från kunder är Nails by Sara. Denna nagelsalong har en hög standard när det gäller nagelbehandlingar och har även ett mycket konkurrenskraftigt pris, vilket gjort den populär bland både stamkunder och nya kunder.

Ett annat alternativ som är känt för sin höga kvalitet är Angelina’s Beauty. Den här nagelsalongen har också ett stort utbud av olika behandlingar samt en mycket välutbildad personal som alltid är redo att ge sina kunder den bästa servicen möjligt. Nagelstudion är också en välkänd nagelsalong i Härjedalen, och de har en passion för nagelvård och är stolta över att erbjuda sina kunder de senaste trenderna inom nagelvård.

Oavsett vilken nagelsalong du väljer, är du garanterad en hög standard på service och behandlingar. Välj den nag

Frågor och svar om nagelsalonger i Härjedalen

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Härjedalen?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Härjedalen? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Härjedalen som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Härjedalen: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Härjedalen

Hitta de bästa nagelsalongerna i Härjedalen

Fina naglar i Härjedalen – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Härjedalen idag!