Nagelsalong Eksjö - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Eksjö för en stilsäker manikyr 

Hitta den närmaste nagelsalongen i Eksjö

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Eksjö

Om du letar efter en nagelsalong i Eksjö kan du glädjas åt att det finns flera alternativ att välja mellan. Eksjö är en stad belägen i Småland som är känd för sin pittoreska gamla stadskärna med kullerstensgator och trähus från 1600-talet. Här finns också ett utbud av nagelsalonger som erbjuder olika behandlingar för naglar och händer.

Om du vill ha det billigt kan du jämföra priserna mellan de olika nagelsalongerna. Eftersom det finns flera alternativ att välja mellan kan det vara en god idé att läsa recensioner från andra kunder för att få en uppfattning om vilken som erbjuder bäst kvalitet till lägst pris.

Om du däremot söker
Om du däremot söker en mer lyxig upplevelse kan du besöka en av de finare nagelsalongerna i Eksjö. Dessa salonger erbjuder oftast mer avancerade behandlingar som till exempel shellac, akrylnaglar och handmassage. Du kan också få hjälp med att välja rätt färg på nagellacket eller utforma egna mönster på naglarna.

Det kan vara en bra idé att boka tid i förväg för att vara säker på att få plats på den salong du föredrar. Många av de populärare nagelsalongerna i Eksjö har ofta fullbokat och man kan behöva vänta flera veckor innan man får en tid.

Förutom nagelsalonger finns det också andra skönhetssalonger och spa i Eksjö som erbjuder behandlingar för händer och naglar. Dessa platser kan vara bra alternativ om du vill koppla av och unna dig en hel dag med olika skönhetsbehandlingar.

Oavsett vilken typ av nagelsalong eller skönhetssalong du väljer i Eksjö kan du vara säker på att få en avkopplande och professionell upplevelse. Eksjö

Frågor och svar om nagelsalonger i Eksjö

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Eksjö?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Eksjö? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Eksjö som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Eksjö: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Eksjö

Hitta de bästa nagelsalongerna i Eksjö

Fina naglar i Eksjö – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Eksjö idag!