Nagelsalong Åre - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Åre för en stilsäker manikyr 

Åre Beauty Hub

Bergbanehuset, Åre Torg, 837 52 Åre, Sweden
+46 70 221 33 93
0.2 km

Lashesbycederberg

Englandsvägen 5, 837 98 Åre, Sweden
+46 70 688 04 60
2.4 km

Hitta den närmaste nagelsalongen i Åre

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Åre

Om du letar efter en nagelsalong i Åre, är det viktigt att hitta en som passar dina behov och budget. Det finns flera nagelsalonger att välja mellan i Åre och det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa.

Först och främst är det viktigt att hitta en nagelsalong som har bra kvalitet på sina behandlingar. Detta kan du göra genom att läsa recensioner och titta på bilder från salongen. Sedan kan du även titta på priset. Att hitta en nagelsalong som är billigt kan vara en prioritet för många, men det viktigaste är att du får valuta för pengarna och att behandlingen håller hög kvalitet.

När du söker efter en nagelsalong i Åre, se till att läsa om salongen på
Andra faktorer att tänka på när du väljer en nagelsalong i Åre är tillgänglighet och servicenivå. Det är viktigt att hitta en salong som ligger bekvämt för dig och som har öppettider som passar in i din dagliga rutin. Du kan också överväga om salongen har tillräckligt med utrustning och personal för att erbjuda dig den ultimata avkopplingen.

För att hitta en nagelsalong i Åre som uppfyller alla dina krav kan du be om rekommendationer från vänner eller söka online för att hitta salonger i ditt område. Kolla listor för nagelsalonger och använd postnummer för att hitta de som är närmst din adress i Åre.

När du väl har hittat den perfekta nagelsalongen för dig, se till att boka din behandling i god tid för att undvika besvikelse. Med rätt nagelsalong kan du se fram emot en avslappnande och härlig behandling som kommer att hjälpa dig att känna dig mer självsäker och vacker. Så varför inte unna dig en dag på en av Åres fina nagelsalonger redan idag?

Frågor och svar om nagelsalonger i Åre

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Åre?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Åre? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Åre som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Åre: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Åre

Hitta de bästa nagelsalongerna i Åre

Fina naglar i Åre – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Åre idag!