Nagelsalong Älvkarleby - Varför inte göra det själv?

Vi rekommenderar detta DIY-nagelkit – upplev bekvämlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet på dina villkor. Skapa dina drömnaglar hemma, enkelt och ekonomiskt.

Nagel Startkit - Liten

Nagel Startkit - Stor

Upptäck de bästa nagelsalongerna i Älvkarleby för en stilsäker manikyr 

Hitta den närmaste nagelsalongen i Älvkarleby

Läs omdömen och boka tid på populära nagelsalonger i Älvkarleby

Älvkarleby är en liten by belägen nära kusten av norra Sverige. Trots sin begränsade storlek har byn mycket att erbjuda invånarna och besökarna. Om du är i behov av att hitta en nagelsalong i Älvkarleby finns det flera alternativ som du kan välja mellan.

Att hitta en bra och billigt nagelsalong i Älvkarleby är enkelt om man känner till de bästa valen i området. En av de mest populära salongerna i Älvkarleby är Salong Törnet, som erbjuder en mängd olika tjänster inom nagelvård till konkurrenskraftiga priser. Salongen har ett välrenommerat team av nageltekniker som är kända för sin höga kvalitet på
sina tjänster. För den som söker en lite mer exklusiv nagelsalong finns även Beauty by Emmi, som erbjuder lyxiga behandlingar för naglarna. Salongen har en avslappnad och modern atmosfär som gör att man känner sig välkommen och avslappnad.

För den som vill ha en mer personlig touch och en nagelsalong som verkligen tar hand om sina kunder är Nagelbaren ett bra val. Salongen drivs av en passionerad nagelterapeut som lägger sin själ i varje behandling. Här kan man förvänta sig personlig service och uppmärksamhet på detaljer.

Om man är i behov av enklare behandlingar som till exempel en snabb manikyr eller en nagelförstärkning är lilla Nagelvårdshörnan en bra valmöjlighet. Salongen erbjuder prisvärda behandlingar och har en avslappnad och lättsam atmosfär.

Oavsett vilken nagelsalong man väljer i Älvkarleby kan man förvänta sig personlig service och hög kvalitet på behandlingarna. Det finns något för alla smaker och plånböcker, så ta dig tid att utforska de olika altern

Frågor och svar om nagelsalonger i Älvkarleby

Fråga: Hur hittar jag den bästa nagelsalongen i Älvkarleby?

Finns det några pålitliga och professionella nagelsalonger i Älvkarleby? Ja, det finns flera pålitliga och professionella nagelsalonger i Älvkarleby som du kan välja mellan.

Är det möjligt att göra mina naglar själv?

Ja, det kan du om du har utrustning som till exempel ett nagelkit

Nagelsalonger i Älvkarleby: Prisklasser

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Hitta de bästa nagelsalongerna i och runt omkring Älvkarleby

Hitta de bästa nagelsalongerna i Älvkarleby

Fina naglar i Älvkarleby – Nagelförlängning med gelenaglar och akrylnaglar

Boka en professionell pedikyr och manikyr i Älvkarleby idag!